מה צריך:
½ כוס עדשים רגילים יבשים
1 כוס אורז מלא יבש
2 בצלים בינוניים קצוצים גס או טבעות דקות
4 כפות שמן זית
כמון, כורכום, או בהרט במקומם
חצי כפית קינמון
מלחפלפל

ההכנה
מזהיבים את הבצל. שימו לב כי אין מספיק שמן להזהבה טובה, אז צריך לערבב כל הזמן שלא ייחרך. מוסיפים את האורז והעדשים ןמערבבים עם הבצל כשתיים שלוש דק'. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם האישי שלכם. כפית שטוחה תספיק. 3 כוסות מים רתוחים. הרתחה קלה, מורידים לאש נמוכה ואחרי 45 דק' זה מוכן. לשים לב למים. ייתכן ותוך כדי הבישול צריך להוסיף עוד.

שוס אמיתי: תפוח עץ ירוק חתוך לקוביות בינוניות מינוס. מוסיפים עם התבלינים.

בהגשה אפשר לבזוק מעל קצת שמיר+פטרוזיליה קצוצים. אני אוהב כוסברה.

נהנתי מהמתכון הזה אמש, בארוחת הערב אצל חמותי. יצא מעולה.

מה דעתכם?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s