כן כן אני יודע, העמוד מבולגן, אבל מתשהו, יהיה עמוד חדש מחולק לקטגוריות. כרגע המתכונים לפי סדר העלאה, הראשון זה הראשון והאחרון זה העדכני ביותר. אבל, לצערי זה מה שהספקתי להעלות. יש עוד הרבה מתכונים שכתבתי ועשיתי. יעלו עם הזמן. תבואו להתעדכן 🙂 בינתיים שני לינקים שקשורים לנושא:
- סיפור הבופה הישראלי, בבתי המלון שלנו "הכל כולל הכל כלול במחיר"
- תרשים זרימה לסנדוויצ'ים ביצפר 🙂
-
הנה המתכונים
- תפו"א של ל"ג בעומר (עידכון לשנת 2007)
- עוגת התפוז של סבתא
- מרק מאש סמיך לימי הסתיו והחורף
- תחתיות ארטישוק במלית כתומה
- קוסקוס כרובית (או טאבולה כרובית)
- ריזוטו וסטייק טונה
- מתכון לבויאבז
- סלט ביצים מיוחד של אמא
- לביבות כתומות ואפויות
- תפרחת ברוקולי בשום וג'ינג'ר
- שניצל
- מג'דרה מלאה
- סלט ארטישוק ואפונה
- פסטרמה ביתית עטופה בטחינה
- חרדל ביתי
- קציצה! מתכון לבולט טוניסאי
- פשטידת ששת הבצלים
- חמין צמחוני
- עוגת ריבת חלב של שתחייה
- הכנפיים של דיקסי
- לביבות כרובית וכרישה
- גלילות קישואים במלית אבוקדו
- המטבוחה של חמותי (שקשוקה טוניסאית)
- הג'חנון של אמירה
- מרק כתום עם שקדי מרק ממאש
- פלאפל דגים ומאש
- בואיקוס
- צ'ולנט שלי בתמונות והסברים
- רוסטביף ממולא ערמונים
- סלט כרוב ירוק עם צנובר ושומשום
- מרק מינסטרונה עם כדורי בשר
- מרק תפוחי אדמה סמיך
- סיידר תפוחים חם ומתובל
- מרק כתום לבן עם ארטישוק וכדורי עוף בנענע
- מרק אפונה הולנדי מעושן
- הרינג כבוש
- עוגה בחושה טחינה וסילאן של שתחייה
- צלי פרוסות בקר עם פטריות
- ביף בורגיניון ותפו"א בחמאה
- סלט כרוב משודרג
- מרק עגבניות וגריסי פנינה
- ארוחת ערב סטייק פילה פירה ופטריות יער חצוצרה
- כבדי עוף עם ערמונים ביין אדום
- טביחה טוניסאית אסלית של דודה רחל
- פקאנים קלויים ביתיים בשני טעמים
- תבשיל עוף בנוסח טביחה עם אורז פרא
- הממולאים שלי
- פאי הרועים קצת פיוז'ן
- פסטרמה הודו ביתית
- מרק ירקות עשיר עם קובה חמוסטה
- פשטידת ירקות "כל מה שיש בבית"
- שוקי עוף ביין עם ערמונים
- אזני המן צבעוניות
- פטה כבד עוף
- תפו"א מתקתקים בדבש וסויה
- כבד קצוץ כפול
- גלילות עוף במלית וציפוי פיסטוק
- קציצות פראסה (כרשה)
- קניידלאך
- תבשיל בקר ביין אדום
- גולאש ביתי לא כל כך שיגרתי
- מרינדות לפרגיות
- סורבה דיאטטי
- עוגת גבינה סניקרס. בינגו לשבועות
- קציצות עוף, לילדים ומבוגרים
- כרוב מאודה ברסק עגבניות. קלאסיקה
- צ'ילי קון קרנה
- פּוּפִּיקְלַעְאך (קורקבנים) בצלי של אמא, קלאסיקה
- קציצות ברוטב עגבניות – קלאסיקה של אמא
- מרק עוף אמיתי של סבתא
- קרעפלאך
- ביף וולינגטון מודרני
- מרק תירס אסייתי
- חריימה טוניסאי אסלי
- סלטה משוויאה טוניסאי (סלט פלפלים חריפים)
- לביבות
- עוגת קצף ביצים עם ריבה
- מנזלה תבשיל חומוס ובצל מטוגן
- נתחי בשר בקר מיוחדים למנגל
- ממולאים – קובץ להורדה
- ספר מתכוני החורף 2008
****************************************
אם מצאתם לינק שבור, אנא ספרו לי. הארות והערות, סיפורים, פידבקים, טוקבקים, יתקבלו בשמחה ואף יפורסמו. אשמח אם תרשמו, ואל תשכחו להפיץ ולספר לחברים…
תגיד זיו , למה אין לך בבלוג את המתכון עם העוף והערמונים שלך ?? תתבייש!! ותעמוד בפינה – (לא לדאוג זה טוב לצוואר תפוס…)
עכשיו אחרי שיצאת מהפינה – לנוחותך מצ"ב
דרך אגב – שאלה לי – (מה פתאום מתחבאת במתכון חמאה לשאלוטס?? זה לא כשר עם העוף. .- ברשותך – שמן. )
האמת, עדיין לא חשבתי מתי לפרסם את זה. אבל זה כבר נמצא אצלי הטיוטות לפרסום, אז ברשות עבודתך המדהימה בחיפושים, מחקתי את המתכון, והוא ימתין לרגע הנכון (עוד כמה ימים). את צודק לגבי שומרי הכשרות. אני אדגיש את זה.
וכדי שנראה איך בדיוק זיו התאים את המתכון שיהיה יותר טעים
http://www.mathamim.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=4109
אהההה זה אתה מחקת . ואני חשבתי שאני סנילית….
את אחלה 🙂
למרות שבמחשבה שניה – התערובת של הערמונים הבצל והשאלוטס , ללא העוף – יכולים להיות אחלה תוספת גם לצמחונים .
אם רוצים לארוחה חלבית – שמים חמאה .
אם רוצים בארוחת פרווה / בשרי – שמים שמן
ואז אפשר לאכול קינוח גלידת שמנת עם המון קצפת ודודבנים למעלה…
נכון רעיון גאוני ??
לגמרי מתאים, לצמחונים
אתה שמת לב שאת הקישור עצמו לא מחקת …..
(המתכון שם בכל מקרה….)
דרך אגב – את הצולנט שלך כבר שמת ??
(דווקא נעשה לך פה מדור מתכונים…)
עדיין לא. לאט לאט אני גם מעלה מתכונים. לא רוצה שזה יהיה בלוג על אוכל. אוכל רק כדרך אגב. אני מכין סדנת צ'ולנט מלאה עם כל התמונות של השלבים. נראה איך זה ייצא.
זיוווווווווווווווווווווווווווווווו- בוא מהר . (בלאו הכי אין לך מה לעשות …- תראה מה מצאתי!!!
זוכר את הטלנובלה הפולנית שלך – חלק ראשון+ חלק שני??
אם לא , הנה תזכורת .
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1821-167-5528312,00.html
לא זכרתי בכלל. איזה מצחיק לקרוא את זה עכשיו. ממש לפני 7 שנים.
התכוונתי – אני – דווקא – יביא לך לפה מתכונים…
כמובן שזכותך למחוק אותם , אבל לפחות זה נותן לך תעסוקה שלא ישעמם לך ביום מחלה….. חחח
זה דווקא מצויין. את מזכירה לי נשכחות ובעיקר עוזרת לי להכין את המתכונים שרציתי לפרסם. אני צריך לנבור לעוד מתכונים. כל מתכון יעלה לאוויר ביום שלו 🙂
אל תדאג – אני אמשיך לחפש .
זה שאני תולעת שחופרת אתה כבר יודע….
זה מה שאני אוהב אצלך 🙂
סתכל גם בקישור הזה
http://www.2all.co.il/web/sites/jacov_asraf/PAGE72.asp
אתר נורא. העתיק את הכל לפני 8 שנים
היי זיו – את זה אתה כתבת . נכון ??
נושא : סיפור, אבל מי שנכנס לקרוא מתחייב לא לצחוק עלי
תאריך : 16/01/08 14:52
מחבר/ת : זיו
כבר שמעתם וקראתם אותי מספר על אהובי היקר, מיונז הירקות של תלמה (ממרח ירקות). זה שהייתי אוכל רק בפסח כי ככה אכלו אצל סבתא. בשאר השנה אסור. כמובן שהדבר הראשון שקיניתי בסופר כשעברנו לדירה משלנו, היה מיונז ירקות, בין שאר האיסורים.
(דרך אגב, מי שלא מכיר, אז נעים מאוד, אני זיו, חדש כאן בפורום, שונא בננות, קינואה ורגל קרושה)
א-קיצר, לפני שלושה שבועות לערך, הגעתי לקניה השיגרתית במגה, ואין יותר מיונז. נגמר בבית, ואין על המדף חשבתי שממש במקרה עדיין לא קיבלו אספקה. כמובן שלא התעצלתי וניגשתי לקופה הראשית ושאלתי, ותיארתי, והסברתי ואז אמרו לי שאין יותר כזה.
עכשיו דמיינו לעצמכם אותי עומד בסופר, עם עגלה ושני ילדים, המום ולא מתקשר עם הסביבה, בוהה בקופאית כאילו היא ……….ם ולא יודע לאן לפנות. אומר לילדים, בואו הביתה, אין אוכל בסופר הזה. יוצא ונוסע לסופר אחר, יד יצחק.
כמובן שהנסיך עד היום חושב שאני פסיכי עם קבלות, ומנצל את זה היטב לטובתו, כי לא סיפרנו לשתחייה.
ביד יצחק אותו הסיפור.
אני חוזר הביתה, ולמחרת טלפונים ליוניליבר, משווק תלמה. גם שם אמרו לי שאין יותר. לא מייצרים יותר את המיונז הזה. אחרי 4 טלפונים לאנשים שונים ביוניליבר (זאת אומרת התקשרתי 20 פעמים עד ששמעתי 4 אנשים שונים) וביררתי איתם גם כן, הגעתי למנהל המוצר תלמה. הבחורה הזו, מלאכית יקרה מפז, שומרת נפשות תועות כמו שלי, אמרה לי בשמחה רבה, שהיא לא מבינה את הבעיה שכן רק האריזה שונתה והממרח היקר שלי עבר לבקבוק לחיץ
כבר יש לי שניים בארון.
אכן אני כתבתי 🙂
היי זיו , זוכר את הבדיחה הזו ??
נושא : תראו איזו בדיחה מצאתי בפורום אוכל (של זיו)
תאריך : 01/04/04 17:11
מחבר/ת : ילי1
איש זקן בהרצליה מתקשר לבנו בניו יורק ואומר " ממש חבל לי להרוס לך את היום,
אבל אני חייב לספר לך שאמא שלך ואני מתגרשים. ארבעים וחמש שנות סבל וייסורים
זה בהחלט מספיק".
"אבא, על מה אתה מדבר?" הוא צורח.
"אנחנו כבר לא מסוגלים להסתכל האחד על השנייה," האיש הזקן אומר.
"נמאס לנו מהיחסים שלנו, ולי נמאס לדבר על זה, אז תתקשר לאחותך בשיקגו וספר
לה."
ניתק את הטלפון.
פרדי, הבן מתקשר לאחותו שמתפוצצת בטלפון "נראה להם?!?!?!?
נראה להם שהם מתגרשים?!" היא צועקת "אני אטפל בזה".
היא מתקשרת לאבא שלה מיד וצועקת עליו "אתם ל א מתגרשים! אתה שומע? אל תעשו
שום דבר עד שאני מגיעה לשם. אני מתקשרת בחזרה לפרדי ושנינו נהיה שם מחר. עד
אז, אל תעשו כלום. שמעת אותי?" ומנתקת.
האיש הזקן מנתק את הטלפון ומסתובב לאשתו "טוב," הוא אומר
"הם באים לפסח ומשלמים בעצמם על כרטיסי הטיסה
לא זוכר 😦
הגיגים של זיו לגבי ארוחה רומנטית
נושא : ארוחה רומנטית. עצות לא מעשיות.
תאריך : 22/12/02 15:32
מחבר/ת : זיו
דואר אלקטרוני : kenzoka@netvision.net.il
רומנטית. לדעתי האישית כמובן. בלבד.
האוכל אינו רומנטי. אף פעם. האוירה הנכונה גורמת לו להיות רומנטי או סקסי או ישנוני או כל דבר למעשה. אז צריך להתחיל באוירה:
נרות – על השולחן יפים וגבוהים בשביל החגיגיות וההוליוודיות, או רחבים ושמנים כאלה בשלל צבעים חמים, צבעי הרומנטיקה. אדומים, כתומים וואריציות. רצוי גם מסביב למקום והחשוב מכל הם יופי לפיקניקים ועל שפת הים
מוסיקה. אין מה להסביר. מה שאתם אוהבים. יש את אוהבי ארצי, ויש את שרעבי, ואני בכלל בעד ארכדי כל יום מן השבוע. חובה. יש את הדיסקים של מוסיקות מהסרטים או אוספים רומנטיים או
להוריד בקאזה.
הסידור: שולחן יפה עם פרחים ולא קוצים! ולפזר עלי כותרת על הצלחות ועל השולחן ועל הכיסאות.
גם קטורת אחת של יסמין או נרקיס או ריח אחר שאתם אוהבים תוסיף מאוד.
האוכל. חובה להקפיד על סידור המנות. כל מנה להשתדל להגיש במרכז הצלחת, לנגב מסביב את השאריות, ולקשט עם עלי ירוקים או מעט רוטב מטופטף או עם גרגירי פלפל גס. המון רעיונות מתוכניות בישול אבל להקפיד. וזאת העצה הכי חשובה שלי: לא להעמיס על הצלחת את המנה כמות מספקת לראשונה או עיקרית אבל לא להעמיס. 1-2 כפות למנה ראשונה ובערך ככה לכל תוספת לעיקרית אם העיקרית היא לא תבשיל חם. אם כן אז בנפח מצקת אחת של מרק וזהו. שלא יהיה כבד בבטן….אחרי הכל אנחנו כאן גם בשביל השעשוע שאחרי האוכל.
שתיה: יין יין יין. אפשר משקאות על בסיס יין חם בחורף או סיידר חם אלכוהולי.
תפריטים יגיעו בהמשך…..
זיו, כותב לפעמים בפורום אוכל.
שנה של חיפושים ואני לא אמצא את הכל….יש לי יותר מעשרת אלפים הודעות בפורום
חחח אני יודעת , גם בפורום חו"ל , גם בכדורגל….
עוד פעם אני אומרת – מה שלא תרצה – תעיף אני לא נעלבת .
מואהה על הלחי עם מסאג' בכתפיים .
דברי עם הנהלה של Yנט ונעשה מפגש חורף
אהה זיו , אתה זוכר את מייק נכון ??
למה שלא תעשה לו תת מדור קטן אצלך עם הפוסטים שלו ?? אתה זוכר – עם החומוס וכו' ??
לפני כמה זמן התקשרי להגיד לו חג שמח והוא כמעט התעלף מההלם איך זכרתי אותו….
פעם עשיתי ריכוז קטן בפורום אוכל ואל תשאל איך התנפלו עלי….. חחח
אני אדבר איתו. הוא יכול בכיף לעשות בלוג. הוא כותב נהדר
מה לדבר ?? מאז שהם עשו חסימה עם הרשמה מעצבנת , אני לא מסתדרת עם זה .
שמתי שם הודעה שכשיחליטו להסיר את ההרשמה שיתקשרו אלי .
בלאו הכי רוב הזמן שלי אני בפורום כשר ובפורום של רדיו איליוס- השתלטתי להם שם על פורום המטבח.. חח
אהה דרך אגב – מה יצא בסוף עם הקובץ סלטים שריכזת בזמנו ??
כלום, לא עלה לאוויר.
נכון שבילבלתי לך הרבה במוח היום ??
אני אעשה הפסקה ……
את תמיד מוזמנת. יש לך את המסנגר שלי ואת הטלפון ואת המייל. הכל זמין לך.
תתפלא אבל מסנג'ר שלך אין לי……
naomidfc@hotmail.com
אני בהלם, המומה.
מה קורה עם המתכון של העוף בחמאת בוטנים?
אני אכין לשבת ואעלה אותו לכאן. להכין לך?
שלום לך,
נכנסתי, קראתי, נהניתי,
גם מהרשומות וגם מתכונים.
תודה לך
תודה לך!
[…] בלוגר?! לדלג לתוכן עמוד הביתאודותי. כן זה שכותב כאן.תרכיז המתכונים שליעידכוניםאייקון אישי […]
Im מחפש אתר שבו ניתן להקליד טקסטים החוצה לשלוח אותםמהמחשב הנייד או איזה טלפון קוויים עם מקלדת שתוכל לשלוח טקסטים כי אני רוצה לשלוח ולקבל הודעות טקסט ללא שימוש בטלפון הנייד .
אני רק ברצינות אני מצטער בגלל שפה לא מצוין אני רק יוצר , עם זאת מבקשים דברים די קל להבין – אני לא מסוגל לתקשר מעולה עם זאת reaaly צריך לאפשר משלך!
כשאני לא נכון רק עם כל רכיב בפורום הקהילה אני ישמח צוות בקשה אחרים יוכלו להעביר את החוט בזהירות מחוץ ל 1 צודק
לא ממש הבנתי, אבל אם תשלח לי מייל אני אנסה לעזור
[…] לדלג לתוכן עמוד הביתהיו היה. פרופיל.עידכוניםתרכיז המתכונים שליטבלת המרות למטבח של מידות ומשקליםאייקון אישי […]
[…] לדלג לתוכן עמוד הביתהיו היה. פרופיל.עידכוניםתרכיז המתכונים שליטבלת המרות למטבח של מידות ומשקליםתפריט ליל […]
[…] בלוגר?! לדלג לתוכן ראשיהיו היה. פרופיל.עידכוניםתרכיז המתכונים שליטבלת המרות למטבח של מידות ומשקליםתפריט ליל […]
[…] תרכיז המתכונים שלי […]
[…] תרכיז המתכונים שלי […]
[…] תרכיז המתכונים שלי […]
Online Article
Every once in a while we choose blogs that we read. Listed underneath are the latest sites that we choose
… [Trackback]
[…] Read More here: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Infos here: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Informations here: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Informations here: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Informations on that Topic: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Infos here: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Informations on that Topic: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Informations here: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Infos here: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Read More here: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] Informations on that Topic: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
… [Trackback]
[…] There you will find 81406 more Infos: colaholic1972.wordpress.com/allmyrecipes/ […]
[…] תרכיז המתכונים שלי […]
[…] תרכיז המתכונים שלי […]