נראה טעים?

לבושתי, לא חשבתי על פרסום המתכונים האלה ועוד כמה שמצאתי לימות הקיץ הקרירים שלנו. אֶרֶץ זָבַת חָלָב וּדְבָשׁ(שמות ג ח), מִשְּׁבָחֶיהָ שֶׁל אֶרֶץ יִשְׂרָאֵל. ככה נאמר. יש לנו דבש, המון, ואפשר יותר, אז למה לא משקאות קיץ קרירים מדבש?

בחורף כולנו כבר יודעים להוסיף דבש לתה ולסיידר תפוחים. גם לאפות ולבשל עם דבש, אבל למה לא להתקרר איתו במשקה צונן? בחו"ל אני שותה די הרבה האני תיי קר. בכלל תה קר ללא סוכר זה מהחביבים עלי. אנסוייטנד Unsweetened . אז בשביל שתיהנו לפחות כמוני, הנה כמה מתכונים מהרשת

מתכון לימונדת אבטיח ודבש

קניות:

  • 650 גר' אבטיח (מקולף ללא גלרעינים)
  • 1 גרידת לימון מלימון שלם
  • 1 מיץ מהלימון
  • ½ כוס דבש
  • ½ 1 כוס מים קרים
  • קרח
  • אופציה – עשרה עלי נענע או מנטה

הכנה:

  1. נעביר את האבטיח בבלנדר עד לריסוק מלא (עם נענע אם תרצו). נסנן את המיץ דרך מסננת לתוך קערה, ונמעך היטב את שאריות הפרי על מנת שנוציא כמה שיותר מיץ אבטיח. נזרוק את שאריות הפרי
  2. נוסיף את גרידת הלימון, נערבב, ונניח בצד.
  3. בקערה נפרדת נטרוף היטב את הדבש והמיץ לימון
  4. נוסיף למיץ האבטיח, כולל המים ונערבב היטב
  5. נקרר כשעה במקרר
  6. להגיש עם הרבה קרח

מיה מרגריטה עם פסיפלורה ודבש. Mia Margarita נוצרה ע"י נובו לאס וגאס

קניות:

  • 100 מ"ל טקילה . (ממליצים על 901 Silver Tequila. ככה.)
  • 2 כפות תרכיז פסיפלורה, אבל תעשו מחית מפסיפלורה טרייה כמובן
  • 3 כפות דבש
  • מיץ ליים אחד או חצי לימון בינוני
  • קרח
  • שייקר

ההכנה:

להכניס לשייקר ולשקשק עד שמוכן.

וודקה שוטס עם דבש ולילדים נעשה עם מיץ

קניות:

  • שקית ג'לי לימון או אננס
  • 700 מ"ל וודקה טובה (שלוש כוסות מיץ מנגו, מלון או אבטיח לילדים)
  • 2 כוסות מים רותחים (חצי מהכמות הנדרשת לג'לי)
  • 2 כפות דבש
  • ¼ כפית, ממש נגיעה של קינמון – לא חובה
  • 3 קוביות קרח

הכנה:

  1. נערבב היטב את המים הרותחים עם הג'לי והדבש (קינמון או לא)
  2. נוסיף את הקרח ואת הוודקה
  3. נערבב היטב ונמזוק לכוסות שמתאימות לשוטים (חד פעמי זה אחלה)
  4. שעה במקפיא או שלוש שעות במקרר. יאללה חגיגה!

קפה קר מהאתר של טסטר צ'ויס

לאטה של קפה קפוא ודבש

קניות:

  • 2 כפות קפה נמס (גרגירים איכותי)
  • ¼ כוס מים רותחים
  • ¼ כוס דבש
  • ¾ כוס מים קרים
  • 1 מקל קינמון
  • חלב
  • קוביות קרח

הכנה:

  1. נמיס היטב את הקפה במים הרותחים
  2. נוסיף דבש ונערבב
  3. נוסיף קינמון ומים קרים. נערבב ונאחסן במקרר
  4. נכין לאטה: כוס גבוהה עם הרבה קוביות קרח
  5. נמלא רבע כוס עם הקפה-דבש הקר
  6. נמלא בקרח ונערבב

עוד תה קר בתמונות יפות *

* מהאתר הזה

* חזרה לעמוד הפתיחה של הבלוג

*****

אם תכינו תספרו איך יצא 🙂 שתפו עם החברים

»

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

    משקה האבטיח מעולה!!!! ממליצה בחום לארוחות בוקר בבקרים

מה דעתכם?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s