כל מילה אמת, והמצביעים יצביעו. החמאס חוסל, חיזבאללה נודף, איראן בתקופת האבן, ואנחנו עם עודפי דולרים יותר מאפל

ממש לפני שעה קלה העלו לנו את תעריפי החשמל בכמעט עשרה אחוזים נוספים. לא יצאנו לרחובות. לא שרפנו את המועדון. לא הבענו את מחאתנו מול מצור ארוך ומתמשך מסביב לכנסת הרעילה של ישראל, ולא דרשנו את פיטורי האחראים לריסוק חיינו האזרחיים. לא נגיע לבחירות בהקדם בשביל להצביע עבור שינוי. הפכנו לתת תרבות נידחת ולא רלוונטית. דורכים עלינו ולא נצעק. גונבים לנו ונשאל אם זה מספיק או שצריך עוד. אנחנו כנועים מאביבי העמים הערבי ועוד פחותים ממדינות המערב. יש בנו את הכוח לשינוי? אנחנו רוצים שינוי?

במדינה שלנו הממשלה אינה רלוונטית. היא עושה ככל העולה על רוחה מול עם שבור ורצוץ, קשה יום, שעוסק ימים כלילות בהישרדות אל מול כישלונותיה המפוארים של הממשלה בכל תחום קיים. בכל תחום. ממשלה מנותקת מהעם, כי את הדלק שלה אנחנו משלמים, את תקציב הקשר עם הבוחר לרכישת טאבלטים ומוצרי יוקרה, אנחנו משלמים, ועדיין המפלגה השולטת זוכה בשלושים מנדטים.

ממשלה לא רלוונטית כי הטענה היחידה מפי מצביעיה היא "אין למי להצביע", ולא כי ביבי הוא מצליחן יוצא דופן. המצביעים מיואשים. אף אחד לא מחפש שינוי, לא נותן סיכוי למועמד אחר, שמא אולי יש אופציה אחרת, בסגנון שעדיף להישאר עם החרא שיש לנו בידיים כי רק שלא יהיה מסריח יותר. מועמדים חדשים נלחמים על מקום שני, רַחֲמָנָא לִצְלַן. מי שמע על מועמד שנלחם להגיע למקום שני???! אבוי לנו ולאובדן רוח הניצחון. היום לא היינו מסוגלים להיות "מעטים מול רבים".

הממשלה שלנו לא רלוונטית כי בשבוע הכי צודק ברמה היהודית עולמית אל מול האנטישמיות הנאצית הטהורה של המועצה לזכויות האדם, האו"ם והאיחוד האירופאי, הפסדנו. האיחוד לא פיטר את הפרו נאצית קהת החושים והצדק, הגברת הראשונה קתרין אשטון, ורק יצאו להגנתה "דבריה לא הובנו והוצאו מהקשרם" (קצת דומה לדוברים של עובדיה יוסף). המועצה לשנאת היהודים וישראל של האו"ם לא חוקרת את רצח העם הסורי, או השבטים באפריקה, או של הטיבטים. רק ההתנחלויות חשובות להם. מצד שני, מאות אוהדי בית"ר ביצעו לינץ' בעובדים ערביים בקניון מלחה. אף אחד לא חוקר, ובמקרה זה יצא בארץ (מעניין אם ידיעות ומעריב ידעו). עזריאלי לא מרשה למנהל הקניון להתראיין. הזהות הלאומית שלנו רלוונטית או שכולנו בית"ר?!

דווקא בשבוע הכי קל הסברתי לישראל, ליצירת תהודה עולמית נכונה, הממשלה הלא רלוונטית שלנו הוכיחה עד כמה היא כזו. כישלון מפואר של יחסי חוץ שהתחילו לפני שלוש שנים עם מינויו של לוברמן (דוברמן וליברמן. זוכרים?), השפלת השגריר הטורקי בכוונה תחילה, זריעת כל זרעי השנאה האפשריים ליהודים בכל מקום בעולם, והנה התוצאה. קוצרים שנאה ברוח. ממשלת ישראל הפכה את ישראל ללא רלוונטית. אף אחד לא נזהר בלשונו, לא חושב פעמיים, לא מתנצל על דבריו, לא מתפטר (אולי בעולם למדו ממשלת ישראל).

הבחירות בקדימה לא רלוונטיות כי זו במילא מפלגה מתה ולא רלוונטית. חברי כנסת אפורים-שקופים, מבקשים מטיפשי העם שיבחרו בהם, ויש מספיק כאלו. זה באמת חשוב אם מופז ינצח או ציפי?! שינהם מיותרים בפוליטיקה שלנו, שני חידלי אישים פוליטיים, עם אפס זכויות כנבחרי ציבור, ובור הוצאות בלתי נגמר. לכו הביתה. די משניכם. הבחירות בישראל לא רלוונטיות כי על פי הפרסומים ביבי הבין שממשלתו מרסקת את העם ומפחד מהחלטה לחוק טל החדש וממחאת הקיץ שתפיל אותו, והרי המטרה המקודשת היא להיות ראש ממשלה ולא ראש הממשלה. אז הבחירות יתנהלו כשהוא עדיין רלוונטי רק התוצאות לא. הזיהום הפוליטי-אזרחי-מדיני-צבאי יישאר כמו שהוא היום. הבנתם?! ראש הממשלה שלכם מפחד להחליט ויוצא לבחירות כי אתם טיפשים מדי להבין את זה. ככה הוא רואה אתכם, המצביעים שלו, כטיפשים, לא רלוונטיים.

יוקר המחייה המפוברק של ישראל הוא באשמתו הישירה של ביבי, שר העל של האוצר. חוסר תכנון של יום קדימה ועיסוק אינטנסיבי של כיבוי שריפות הביאו את ישראל למצב בו כבר שטייניץ מזהיר כי מתוכנן בור תקציבי של כ-15 מיליארד ₪ בגביית מיסים בתקציב שנה הבאה. למה? ניסיתי להסביר רבות. זה אומר כי אנחנו לא רלוונטים עבור הממשלה, רק המיסים שלנו חשובים, ועל כן הבור התקציבי יכוסה על ידי עוד ועוד ועוד ועוד מיסים. לא שמעתם תוכנית סדורה, חלילה, לפתרון. דוגמה קטנה לכך היא באי בניית חוות אנרגיה בנגב שיכולות לספק את כל החשמל של ישראל. אנרגיה נקייה? לא רלוונטי. פחות זיהומים ומחלות? לא רלוונטי. פחות ייבוא בדלקים ופחם? לא רלוונטי. מקומות עבודה חדשים? לא רוונטי. שיקום הנגב? לא רלוונטי. תוכנית הבראה לחברת חשמל? לא רלוונטי, מי ילך ראש בראש עם הועד שם?

מערכת בריאות קורסת? לא רלוונטי, כי אין שר בריאות בישראל. משרד חינוך הזוי שלא מחנך ומלמד? לא רלוונטי כי העיקר שיש את אל המעיין של ש"ס. בריחת המוחות מישראל? לא רלוונטי ואך לפני שנתיים העביר שטייניץ תוכנית להחזרת "המוחות האקדמאיים" לישראל, תוכנית שמעולם לא התקיימה. תיכנון תחבורה בישראל? הצחקתם אותי לדמעות. תיכנון מוניציפאלי חדש? הגזמתם. עדיף חמש מאות ראשי עיר ורשויות, בתשלום, עצום……………………..תמשיכו לבד.

העיקר שיש לנו את התקיפה הלא רלוונטית באיראן, להאשים את כל הצרות באיראנים. מזלינו.

אתר לא רלוונטי.

חזרה לעמוד הראשי בבלוג (ולמסי!)

*****

שיתוף יוצר תודעה 🙂 הרישום במייל חינמי לגמרי, ככה לא תפספסו…

»

  1. דודו.א. הגיב:

    כשהמדינה לא רלוונטית – האזרחים לא רלוונטים… וכשהאזרחים לא רלוונטים – מה לנו כי נלין כשאנחנו כל כך מובסים וכנועים? טרודים בלהתקיים ולחיות פה בלי להיכנס למינוסים מטורפים.
    חוגי בית לבחירה במועמד אחר ו/או התפקדות למפלגות הטרף השונות תועיל?
    אוי ואבוי לנו.
    העיקר שיש את איראן. בדיוק כמו שאמרת. אין כמו כמה טילים כדי לאחד את העם העלוב הזה.
    שיח חרשים.
    נכון שאני נשמע כמו שמאלני? 🙂

    • זיו הגיב:

      תדגיש, סמאלני, בוגד, אנטישמי, מנוי לבימה, או בקיצור, תל אביבי. זה מסכם.

      היום זה איראן, מעניין מה יהיה אחרי איראן.

      • דודו.א. הגיב:

        האמת שקצת משעשע לחשוב "מה יהיה" אחרי איראן. אחרית הימים בזכות שקרניהו.
        ושלא יעבדו עלינו!…
        כמו תמיד אוהב מאוד את הכתיבה שלך ומתחבר לאיך שאתה מציג את דעותיך באופן קוהרנטי מאוד 🙂
        תמשיך, תמשיך…

מה דעתכם?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s