אמא שלי היא המקור למתכון. תוספת אהובה עלי במיוחד. תראו כמה פשוט ושווה כל ביס

מה נקנה:

  • 3 תפו"א לבנים בינוניים עד גדולים, קלופים
  • 3-4 כפות דבש
  • 3 כפות סויה
  • 1 בצל קצוץ להשחמה
  • פלפל שחור, חצי כפית
  • אופציה: כף מיץ לימון
  • אופציה 2: שלושה גזרים קלופים וחתוכים גס, או כוס דלעת

נפשיל שרוולים:

נחתוך את תפו"א לקוביות גדולות כמו ג'מבו צ'יפס. נשחים בצל (חצי השחמה). נוסיף את הסויה והדבש ונערבב היטב נוסיף את תפו"א. שוב נערבב היטב. נכסה במים. קצת פלפל. נביא להרתחה. נוריד את האש לנמוכה ונבשל עוד 30-40 דק' תלוי בהסמכה הרצויה. עדיף קצת יותר שנגיע לנימוחות.

תפו"א בדבש וסויה (תמונה מהבלוג של תום בישול אורגני)

****************************************

הצבעתם לי בסקר? הארות והערות, סיפורים, פידבקים, טוקבקים, יתקבלו בשמחה ואף יפורסמו. אשמח אם תרשמו, ואל תשכחו להפיץ ולספר לחברים…

»

  1. דודו.א. הגיב:

    נראה טעים. אני אנסה…
    רק שאלה קטנה – איפה הבשר פה? 😉

מה דעתכם?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s