אמא שלי היא המקור למתכון. תוספת אהובה עלי במיוחד. תראו כמה פשוט ושווה כל ביס
מה נקנה:
- 3 תפו"א לבנים בינוניים עד גדולים, קלופים
- 3-4 כפות דבש
- 3 כפות סויה
- 1 בצל קצוץ להשחמה
- פלפל שחור, חצי כפית
- אופציה: כף מיץ לימון
- אופציה 2: שלושה גזרים קלופים וחתוכים גס, או כוס דלעת
נפשיל שרוולים:
נחתוך את תפו"א לקוביות גדולות כמו ג'מבו צ'יפס. נשחים בצל (חצי השחמה). נוסיף את הסויה והדבש ונערבב היטב נוסיף את תפו"א. שוב נערבב היטב. נכסה במים. קצת פלפל. נביא להרתחה. נוריד את האש לנמוכה ונבשל עוד 30-40 דק' תלוי בהסמכה הרצויה. עדיף קצת יותר שנגיע לנימוחות.
****************************************
הצבעתם לי בסקר? הארות והערות, סיפורים, פידבקים, טוקבקים, יתקבלו בשמחה ואף יפורסמו. אשמח אם תרשמו, ואל תשכחו להפיץ ולספר לחברים…
נראה טעים. אני אנסה…
רק שאלה קטנה – איפה הבשר פה? 😉
תבדוק בפוסט של השניצלים 🙂 זה מושלם יחד….יהיה עוד בשר בקרוב……
הנה הלינק לשלל השניצלים: https://colaholic1972.wordpress.com/2010/11/04/schnitzel/