טביחה זה תבשיל עוף עם תרד ופול ירוק. זה מופלא על אורז או קוסקוס. אני מהצד של האורז. די קל להכנה ויש גם כאלו שמכינים עם גם עם אפונה וגזר. המתכון של דודה רחל לפניכם

מה נקנה:

  • 1 חב' תרד טרי קצוץ גס
  • צרור אחד קצוץ מכל אחד: כוסברה, שמיר, פטרוזיליה
  • הרבה שום כתוש לפי הטעם
  • 3 בצלים קצוצים
  • ¾ כוס שמן
  • שקית פול ירוק סנפרוסט או טרי אם יש
  • 4 כרעיים שלמים או מופרדים או בשר חצי שמן או כבש. גם מיקס יהיה מצויין
  • כף גדושה אריסה טוניסאית
  • מלחפלפל
  • אופציות: 4-5 תפו"א חתוכים לרבעים, 4-6 ביצים

ההכנה:

בסיר גדול נאדה את הבצלים, הירוקים והתרד. הירקות מגירים הרבה נוזלים, אז נאדה על אש בינונית עד שכמעט אין נוזלים (ללא שמן!). נוסיף את השמן והשום, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים היטב, מכסים במים עד לכיסוי של המרכיבים. נא לטעום ולתקן תיבול.

לאחר רתיחה, נוריד לאש נמוכה ונבשל עד לאידוי של המים, כמעט ואין נוזלים. כשעה וחצי עד שעתיים.

הוספת ביצים ממש כמו לחמין. בתאבון!

טביחה טוניסאית בבישול 🙂

מה דעתכם?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s