זה כבר פורסם, ואני לא יודע לאן זה נעלם אבל הנה זה שוב.

מה צריך:

  • 3 ביצים קשות
  • 2 צנוניות או צנון גדול (טרי!!)
  • 3 כפות בצל מטוגן
  • 1 בצל ירוק
  • 2 כפות מיונז טוב (אני מעדיף עם הירקות של תלמה אבל יש הרבה חדשים ומתובלים)
  • מלח
  • שידרוג: כפית חרדל

ההכנה:

נעביר את הביצים על פומפיה גסה. הצנון יבקר את הפומפיה מייד אחרי הביצים. נקצוץ את הבצל הירוק ונערבב הכל יחד. זהו. ככה פשוט וטעים בטירוף שלנו 🙂 (תמונה תגיע בקרוב)

 

סלט ביצים של אמא

 

 


****************************************

הארות והערות, סיפורים, פידבקים, טוקבקים, יתקבלו בשמחה ואף יפורסמו. אשמח אם תרשמו, ואל תשכחו להפיץ ולספר לחברים…

»

  1. אלין הגיב:

    וזה טעיםםםםם. הכנתי את זה בהמון הזדמנויות, מאז פורסם לפני הרבה שנים בפורום אוכל הישן והטוב של YNET. תמיד נזלל ולא השאירו פירור של ביצה..(או צנון..או בצל..)

מה דעתכם?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s