זה כבר פורסם, ואני לא יודע לאן זה נעלם אבל הנה זה שוב.
מה צריך:
- 3 ביצים קשות
- 2 צנוניות או צנון גדול (טרי!!)
- 3 כפות בצל מטוגן
- 1 בצל ירוק
- 2 כפות מיונז טוב (אני מעדיף עם הירקות של תלמה אבל יש הרבה חדשים ומתובלים)
- מלח
- שידרוג: כפית חרדל
ההכנה:
נעביר את הביצים על פומפיה גסה. הצנון יבקר את הפומפיה מייד אחרי הביצים. נקצוץ את הבצל הירוק ונערבב הכל יחד. זהו. ככה פשוט וטעים בטירוף שלנו 🙂 (תמונה תגיע בקרוב)
****************************************
הארות והערות, סיפורים, פידבקים, טוקבקים, יתקבלו בשמחה ואף יפורסמו. אשמח אם תרשמו, ואל תשכחו להפיץ ולספר לחברים…
וזה טעיםםםםם. הכנתי את זה בהמון הזדמנויות, מאז פורסם לפני הרבה שנים בפורום אוכל הישן והטוב של YNET. תמיד נזלל ולא השאירו פירור של ביצה..(או צנון..או בצל..)
תמיד מפתיע כמה הילדים אוהבים את זה למרות "החלקים איכס שאני לא אוכל. אבא זה ירוק!"