מתכון של אמא שלי, הולך נהדר כל השנה, קליל במיוחד ליד קדירות מהבילים וצ'ולנט של מחר.

מה נקנה:

  • 1 כרוב ירוק גדול
  • שמן זית, סויה, חומץ טבעי
  • 50 גר' צנוברים
  • 50 גר' שומשום

כך נכין:

נחתוך את הכרוב לרצועות דקות, אבל לא דקיקות. נכין כוס אחת של משרה מהשמן, סויה וחומץ, כשליש מכל דבר. נקלה במחבת ללא שמן, יחדיו את הצנוברים והשומשום. קולים תוך כדי בחישה קלה שלא ייחרך, עד לקבלת צבע חום בהיר. רבע שעה לפני ההגשה נמזוג את המשרה על הכרוב ונערבב קלות. על זה נפזר את הצנובר והשומשום, ונגיש לשולחן.

בתאבון

****************************************

הארות והערות, סיפורים, פידבקים, טוקבקים, יתקבלו בשמחה ואף יפורסמו. אשמח אם תרשמו, ואל תשכחו להפיץ ולספר לחברים…

תגובה אחת »

  1. טליה הגיב:

    אהבתי. בדיוק לטעמי.יופי!

מה דעתכם?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s